Webshops

Woocommerce

Winkelen vanuit je luie stoel

Nederlanders staan erom bekend dat ze altijd haast hebben. Daarom wordt er door de consument niet altijd meer tijd vrij gemaakt om naar verschillende winkels te gaan wanneer ze een product nodig hebben.

Om tijd te besparen wordt er op het internet gezocht naar de verschillende mogelijkheden en wordt de prijs/kwaliteit vergeleken. Wederom is op dit punt een duidelijke website van belang, anders wordt de winkel gelijk afgeschreven.

Een extra toevoeging op de website is een online winkel. Dit houdt in dat de klant de artikelen die normaal alleen in de winkel te koop zijn ook kan bestellen.

Het voordeel voor de klant is dat zij wellicht sneller geneigd zijn het artikel bij jou te kopen, om een rit naar de winkel te besparen.

Een andere mogelijkheid van een online winkel is een bestelfunctie. De klant kan via jouw website een aantal artikelen bestellen, die kunnen in de winkel klaargezet worden en de klant hoeft niet meer te wachten.

Wij vanuit Bright App Design helpen jou graag aan tevreden klanten en een makkelijk online verkoopproces. Daarom kijken wij graag samen naar de mogelijkheden en wat het beste bij jouw bedrijf past.

Uw eigen ideeën, ontwerpen en wensen kunnen wij voor u realiseren.

Bekijk enkele shops

Webshop Bakker Korteweg

Gemaakt in: Woocommerce WordPress

De kortste weg naar gezelligheid en kwaliteit!

Bakker Korteweg

Wij zijn een ambachtelijke bakkerij, dat proeft u aan onze producten en dat merkt u doordat alles verser is. Een ambachtelijk brood ligt ’s morgens ‘loeivers’ in de winkel, vaak nog warm.

Webshop Bodily Wellness

Gemaakt in: Mijn Webwinkel platform

Compleet aanbod in massages en supplementen

Bodily Wellness

Bodily Wellness in Papendrecht levert hoogstaande supplementen en gekwalificeerde massages en natuurgeneeskunde.