Wij bouwen digitale producten voor MKB. Dit is altijd maatwerk voor zowel de opdracht als de support.

wordPress

Wordpress is het grootste platform ter wereld waarop websites en webshops gebouwd worden. De basis software is gratis en daarom aantrekkelijk om mee te werken.

Door middel van zogenaamde “plug-ins” worden er functionaliteiten toegevoegd waardoor de site of shop uiteindelijk geheel naar wens is.

Deze plug-ins zijn soms gratis, maar veelal is het beter om een betaalde versie te nemen.

SEO & Website Optimalisatie

Zorg dat de klant jouw online ook kan vinden

Zodra je je gaat verdiepen in websites komt de term SEO naar voren. Deze term betekent niets minder dan het zoekmachine vriendelijk maken van een website.

Het is te vergelijken met een drukke winkelstraat waarin alle winkels een reclamebord buiten hebben staan. Door middel van het meest duidelijke en grootste reclamebord zorg je ervoor dat de consument jouw winkel als eerste ziet.

Op het internet kan er geen reclamebord neergezet worden, maar zorg je door een goede SEO ervoor dat jouw website bovenaan staat wanneer de klant naar jouw producten zoekt.

Vanuit Bright App Design zorgen wij, wanneer we jou helpen met je website, dat dit geregeld wordt. Zodat de klant jouw bedrijf altijd kan vinden, zelfs in een straat met veel andere reclameborden.

maatwerk

Elke website en webshop wordt uniek en in jouw huisstijl.

Laten wij vandaag starten met jouw volgende project!

Bedankt voor je bericht. Het is verstuurd.
Er is helaas een fout ontstaan tijdens het versturen van dit bericht. Probeer s.v.p. opnieuw.